2012. október 30., kedd

Bevezető

Sziasztok!
Először is fogalmam sincs mit írjak bevezetőnek, talán csak annyit, hogy remélem sokan fogjátok olvasni ezt a blogot. Tudom már lehet, hogy kicsit unalmas egy olyan blog ahol a főszereplő csaj bekerül valahogy a Forma 1 nyüzsgésébe, de azért megpróbálok, majd izgalmas fejezeteket hozni. A történetről egy kis bevezetőt megtaláltok oldalt, de mást nem is mondok róla, mert a többi majd úgy is kiderül.
Írhatnám hogy köszönet a barátnőmnek, aki már elolvasta párszor a történet elejét, meg egy egész beszédet mondhatnák, de mivel nem Oscar díjat kapok így nem teszem.

A történet:  Haley Svájcban egy rendezvény szervező cégnél dolgozik, és így kap meghívást, egy Forma 1-es rendezvény megszervezésére. A hétvége folyamán megismerkedik a pilótákkal, és még jobban megismeri Jensont, akit már előtte is ismert. Sebastian viszont csak az idegeire megy. A vasárnapi buliba Haley eléggé berúg majd másnap elmenekül de a bajok, folyamatosan megtalálják őt. De vajon a szerelem is rátalál és az álom beteljesül-e?

Szerreplők: 
( A szereplők csak az én képzeletem szüleményei. Nem valós személyek. Csak a pilóták azok. A képekről pedig csak annyit, hogy én így képzelem el őket, de ez igazából a te fantáziádra van bízva.)
Haley

 

Sebastian


Blair


Jenson


Kimi


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése